Get Adobe Flash player

UPLATNICA ZA DONATORE

Zamolnicu je potrebno isprintati, potpisati i osobno donijeti u sjedište udruge na adresi Horvatova 2

Predsjedništvo Udruge Pravaš

Datum rođenja: 21.kolovoza 1961. godine. Stručna sprema: liječnik, doktor medicine - specijalist anestezije, reanimacije i intenzivnog liječenja. Radno iskustvo: od prosinca 1987. do studenoga 1991. godine Hitna pomoć (Medicinski centar Slavonski Brod) od 1991. Opća bolnica „dr Josip Benčević“ Slavonski Brod gradonačelnik Slavonskog Broda od 2005.-2007. i nakon izvanrednih izbora od 17.3.2007. do 2009. Dodatne aktivnosti: dragovoljac Domovinskog rata, od 1991. godine pripadnik Saniteta, 108. i 139.brigade Hrvatske vojske, liječnik prve crte KAME (kirurško-anesteziološke medicinske ekipe) u Specijalnoj policiji, sudjelovao u „Bljesku“ i drugim akcijama, prošao bojišta u istočnoj i zapadnoj Slavoniji, Karlovcu, na Velebitu i Prevlaci,predsjednik Sindikata liječnika u Slavonskom Brodu i član Glavnog odbora Hrvatskog liječničkog sindikata. Bračno stanje: Oženjen Ozanom, otac petero djece (Krešimir, Stjepan, Antun, Ivan, Anamarija)
Rođen 1972. godine u Augsburgu, Njemačkoj. Profesor engleskog i njemačkog jezika i književnosti zaposlen na osnovnoj školi u Sibinju. Stalni sudski tumač za engleski i njemački jezik pri Županijskom sudu u Slavonskom Brodu od 2004. godine. Od 2005. godine prevoditelj na hrvatskom izdanju popularno-znanstvenog časopisa „Geo“.Oženjen, otac dvoje djece. Dragovoljac Domovinskog rata.
Rođen u Slavonskom Brodu 15. ožujka 1976. godine, gdje je završio Osnovnu i Srednju školu te Studij menadžmenta. U sklopu navedenog studija u procesu ispitivanja nastavnog gradiva iz predmeta Statistika  (Prof. dr.sc. Jasna Horvat) uvrstio se u skupinu 5 % najuspješnijih studenata na ovome predmetu. Odnose s javnošću diplomirao je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Prema programu Ministarstva turizma RH na Ekonomskom fakultetu u Osijeku položio je stručni ispit za Voditelja poslovnice i Turističkog vodiča na području Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske i Vukovarsko-srijemske županije. Živi u Klakaru sa suprugom Suzanom i kćerima Ines i Tenom. Zaposlen je u Brod-turistu d.o.o., gdje trenutno obnaša dužnost direktora. Od 2009. godine član je Županijske skupštine BPŽ.
Rođen 26. siječnja 1966. godine u Babinoj Gredi. Srednju školu završio u Slavonskom Brodu, diplomirao na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu sa zvanjem magistra farmacije. Oženjen, otac troje djece. Član Predsjedništva, obnaša funkciju rizničara.
Uskoro!
Uskoro!
Rođen 18.01.1966. u selu Beravci, istočno od Slavonskog Broda. Oženjen, otac troje djece, djed dvojice unuka. Dragovoljac domovinskog rata i pripadnik 108. brigade ZNG. Po zanimanju zavarivač. Nakon višegodišnjeg iskustva u struci od 2005. godine direktor u poduzeću PROIZVODNJA TLAČNE OPREME d.o.o. koja posluje u sklopu Slobodne zone ĐĐ.
Rođen 18. svibnja 1969. u Sl. Brodu gdje sam završio osnovnu, srednju i višu školu. Dragovoljac Domovinskog rata 1991. - 1995. Pripadnik postrojbi  HOS- a, 108. br. ZNG, i 5. GBR. Oženjen suprugom Zdenkom, otac troje djece.
Rođen 20. kolovoza 1984. u Slavonskom Brodu. Završio osnovnu školu i Klasičnu gimnaziju fra Marijana Lanosovića u Slavonskom Brodu.  U rujnu 2009. diplomirao na Pravnom fakultetu u Zagrebu i stekao zvanje diplomiranog pravnika. Zaposlen u trgovačkom društvu Vodovod d.o.o. Od 2009. godine član gradskog vijeća Grada Slavonskog Broda.
Uskoro!
Uskoro!
Rođen je 7. 10.1957. godine u Bosanskom Brodu. Završio je srednju Trgovačku školu u Bosanskom Brodu, a u Slavonskom Brodu stekao zvanje organizator prodaje. Do 1992.godine radio je u Rafineriji nafte u Bosanskom Brodu na radnom mjestu Poslovođe investivnog skladišta.Oženjen je, otac dva sina. Supruga mu je bila dragovoljac  Domovinskog rata 1991. Nakon izbijanja rata u Bosanskoj Posavini, aktivno se uključuje u obranu kao dragovoljac  i 40% je HRVI HVO-a. Živi u obiteljskoj kući u naselju Zrinski-Frankopan i aktivni je član u radu tog Mjesnog odbora. Predsjednik je Udruge Pravaš podružnice Slavonski Brod i vijećnik u Gradskom vijeću Slavonskog Broda u drugom mandatu.
Rođena 6. kolovoza 1984. u Slavonskom Brodu. Osnovnu školu Bogoslav Šulek i opću gimnaziju Matija Mesić završila u Slavonskom Brodu. 2008. godine diplomirala na Ekonomskom fakultetu, smjer financijski management. Tijekom studiranja bavila se raznim aktivnostima; od sportskih - član rukometnog tima, radom na studentskim novinama ˝Infoefo˝, do sudjelovanja na radionicama poduzetničkog inkubatora ˝Diploma-upute za uporabu˝. Od 2009. godine zaposlena u Gradskoj upravi, te iste godine polaže certifikat javne nabave.
Rođen 15.ožujka.1966.godine u Slavonskom Brodu. Živi u Donjoj Vrbi ,ima 46 godina,oženjen i otac dviju kćeri.  Po zanimanju mehaničar za građevinske strojeve i neko vrijeme radio u Đuri Đakoviću. Kao dragovoljac i sudionik Domovinskog rata od 1991. godine ranjen i 1998.godine umirovljen sa činom stožernog narednika. Od 2009.godine predsjednik općinskog vijeća općine Gornja Vrba.
Rođen 04. svibnja 1973.godine u Helsingoru u Danskoj.Oženjen,otac tri kćeri. Osnovnu i srednju školu završio u Slavonskom Brodu, po zanimanju strojarski tehničar-tokar. Nakon srednje škole upisuje prekvalifikaciju i stječe zanimanje - pekar. Od 1991.god. zajedno sa ocem radi u privatnom poslu.
Uskoro!
Uskoro!
Uskoro!
Rođen u Slavonskom Brodu 30.04.1965. godine,gdje je završio osnovnu i srednju školu TOC-elektro smjer.Oženjen i otac dvoje djece. Trenutno u invalidskoj mirovini.

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2012. All Rights Reserved.